Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen




  

Bookingforespørgsel


Jens Jacob Tychsen (Kendt som Hr. Weise i "Badehotellet")

Jens Jacob Tychsen - En swingende affære

Nu har du chancen for at opleve Jens Jacob Tychsen i et nyt og forrygende musikalsk og top underholdende One-man show, med alt hvad der høre sig til af swingende rytmer, glade minder, gode grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret oppe af Tychsen’s store kærlighed for musikken fra ” dengang.”

En elegant buket sammensat af Musik, Sange, Komik, Tryl og måske en anelse Weyse.

Glæd dig til at høre nogle af de gamle klassiske revyhits i lidt mere moderne indpakninger – Sange du genkender fra Tv Serien ” Badehotellet ” – Swingnumre fortolket i bedste Frank Sinatra stil….

En aften i særdeles godt selskab. Bookes som Solist med Pianist, 4-mands Band, eller 17-mands Big Band. Det er også muligt at kombinere musikken med Jens Jacob Tychsen som arrangementets Konferencier. 

 

HORSENS FOLKEBLAD :

Hr. Weyse fyrede godt op under publikum

Jens Jacob Tychsen, også kendt som hr. Weyse i "Badehotellet", viste, at han er en rigtig crooner til årets nytårskoncert i Brædstrup. 

De blev vidne til en festlig og fornøjelig eftermiddag, hvor man både fik genopfrisket nogle af de gamle sange fra blandt andet tv hittet ” Badehotellet ” og fra Frank Sinatras store musikkatalog.

Jens Jacob Tychsen var flittige med de humoristiske bemærkninger og skøre indfald undervejs til publikums store begejstring.

Der er lidt flere yngre publikummer med i år, end der plejer at være. Det kan være, at det skyldes Hr. Weyse, som måske kan tænde et par unge pigehjerter, udtalte Aksel Bruun med et grin i pause

 

CV :

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kgl.Teater gennem 8 sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de Københavnske Teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til 7 i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i Det Ny Teater’s gigant succes ” The Sound Of Music. ”

Tv Debuten var som Seriemorderen Indianeren i de 2 sidste afsnit af ” Rejseholdet ” i 2002 og herefter fulgte flere spændene opgaver i bla : Forbrydelsen 2 – Sommer – Borgen - m.m.

Det store folkelige gennembrud kom i 2013 da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den Kvindebesatte og Flamboyante Kgl. Skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie

” Badehotellet.” Her viste han for alvor evner ud i komikken og musikaliteten.

Han er ligeledes en af Danmarks mest brugte stemmer inden for Tegnefilm, Tv Speaks, Dokumentar og Reklamer og er manden bag stemmer som : Svampebob Firkant, Mumiefar, Snurre Snup, Kermit, Joe Dalton, Jolly Jumper, Gargamel, Ken i Barbie, Rocket Racoon, Disneys Herkules, Ræven Nick i ” Zootropolis ” og mange, mange flere.

 

Jens Jacob er igen superaktuel i BADEHOTELLET den kommende sæson

 

Jens Jacob Tychsen Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

  
Musik
Børn/Show & Stand-Up
Foredrag


TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail