Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Basim Vinder DK Melodigrandprix 2014

 

BASIM VINDER AF DANSK MELODI GRAND PRIX 2014

Han er et af de få mennesker, hele Danmark er på fornavn med. Og navnet har været på alles læber, lige siden han i 2008 - i en alder af bare 15 år – blev nummer fire i den første sæson af X Factor, og straks herefter placerede sig i superligaen af danske popstjerner. Der er naturligvis tale om Basim.

- Melodierne kommer til én på tidspunkter, hvor man ikke regner med det, og melodien til 'Cliche Love Song' kom bare ud af det blå.

- Sangen handler om en pige, jeg møder og bliver lun på. Jeg prøver at gøre alt for at få hende til at elske mig, men lige meget hvad jeg gør, føles det klichéagtigt, og det er nummerets tema. Men der er et twist i sangen, fortæller Basim.

Han beskriver 'Cliche Love Song' som en popsang med et hint af soul og R&B, og med sejren 8. marts, er han selvfølgelig klar til at repræsentere Danmark i Eurovisionen:

- Det er fantastisk at få lov at synge 'Cliche Love Song' for resten af Europa! Vinderen kommer til at have hele landet bag sig, og det er danskerne, der har bestemt sangen. Så skal vi jo bare have resten af Europa til at synes det samme som os.

De sidste par måneder har været hekstiske for den 21 årig sanger og skuespiller Basim. Lige nu står den på skuespil i rollen som Sonny i Grease der hver aften trækker fulde huse i Tivoli’s koncertsal.

Ved siden af alt dette rejser Basim verden rundt og skriver sange til artister i både USA, UK og Asien.

BASIM - vi ses på TV 10. maj

Ring venligst for livejobs - Solist eller med Band

TT Booking & Management - 70070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail