Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Boney M. på SMUKFEST

BONEY M.

Anmeldelse: Boney M spillede ferie-disco på Stjernescenen – Aarhus Stiftstidende

Det er mange år siden, disco-legenderne var trendsættere. Men det var helt ok, at Boney M mindede de mange forsamlede på Smukfest om duften af svedigt dansegulv.

"Vi ved, I kender denne sang". 

Boney M's sange behøver ikke mange forklaringer. De sidder i den del af hjernen, som af og til kalder på at få swinget korpusset. Rystet røven, hvis man taler Boney M'sk.

Det ved Liz Mitchell, som stod i front for bandet, der ikke længere rummer musikere fra det oprindelige orkester. Faktisk har to bands i en række år turneret under navnet Boney M. I det andet synger Maizie Williams. Og hvis ret skal være ret, har Williams optrådt under koncerter, men aldrig indspillet med det originale Boney M. Så vi var i selskab med den ægte vare, om man så må sige.

Liz Mitchell tog os i hånden og trak os gennem hele hitparaden: "Sunny", "Painter Man", "Daddy Cool", "Ma Baker", "Rasputin" og så videre. Bassen kørte på spændte elastikker, kærligheden var til salg, og den jamaicanske energi blev hyldet.

"Any time is Boney M time and Boney M time is any time" - sådan lyder varedeklaration på den disco-ting, 70'er-fænomenet stadig ønsker at blive associeret med. De er klar på at give den max med dansevitaminer, hvor som helst og når som helst. Så bassisten kørte med bassen og lagde bunden for Mitchells ganske ferme vokale udfoldelser. Hun virkede oprigtigt glad for at se så mange publikummer foran Stjernescenen.

Hooray Hooray! It's A Holi-Holiday

Unge som ældre fik caribisk fest i "Hooray Hooray! It's A Holi-Holiday". En gruppe kvinder, som kastede hænderne i vejret under "No Woman No Cry" tog dem først ned igen, da trompetfanfaren rungede ud i "By the Rivers of Babylon".

Selvfølgelig ligger 70'erne, hvor Boney M var trendsættere, langt tilbage. Omvendt må man tage hatten af for den energi, denne musik har, og som kommer til sin ret live. Også selvom den ofte antog karakter af noget ferieunderholdning. Koncerten sluttede med, at Liz Mitchells mand sang fødselsdagssang til både hustruen og deres søn. "Kom så, giv mig noget energi, er I klar?", nåede den 65-årige sangerinde at kommandere.

Det var også en reminder om, at når det kommer til disco, så har den ingen alder.

 

 

BONEY M. (1x75 min.) med fuld Band 15 mand i den samlede trup

TT Booking & Management i samarbejde med NAMA – 7070 1077

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail