Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Brdr. Olsen Hitter igen!

Brdr. Olsen

Brdr. Olsen Hitter igen!

Jørgen og Noller Olsen har netop været i USA for at indspille deres kommende album ”Brothers To Brothers” i Nashville. ”Vi har aldrig før indspillet i Nashville, men har mange gange ønsket at vi skulle nå at  prøve det i vores karriere. Her var så det rigtige koncept, til at fuldføre drømmen” siger Jørgen Olsen, der sammen med brormand har indspillet 16 internationale klassikere fra andre verdenskendte brødre som f.eks.: Brødrene Gibb fra Bee Gees, Bellamy Brothers, Everly Brothers m.fl.

I Nashville findes nogle af verdens bedste studiemusikere. Det er blevet en kæmpe varemærke for Nashville, som har givet en platform for udvikling af meget dygtige musikere, der dagligt indspiller i store professionelle studier. Vi har set meget op til den sound, der de senere år er blevet produceret der. Derfor var det naturligt at vælge denne løsning til dette projekt, hvor iøvrigt mange af musikerne har spillet både live, men også på pladeindspilninger med de artister vi har med i konceptet. Det var en sjov oplevelse at høre dem fortælle om mange af de store stjerner fra USA” siger Niels ”Noller” Olsen, der sammen med Jørgen var dybt imponeret over musikernes store disicplin og dygtighed.

Brothers To Brothers er nøje udvalgte hits. Sange som har haft betydning for Jørgen og Nolles liv og musikalske karriere. Sange vi har ”levet” med i vores hjerter. Derfor er inderlighed og nerve et nøgleord i de færdige indspilninger. Brødrene har formået at gøre disse store ørehængere til deres egene versioner. 

Albummet indeholder personlige versioner af ;  LET YOUR LOVE FLOW - WALK IN THE ROOM – MASSACHUSETTS - WAKE UP LITTLE SUSIE – HEARTBREAKER - WALK RIGHT BACK –VICTORIA - YOU REALLY GOT ME - PROUD MARY - HELP ME RONDA – RAMONA - BAD MOON RISING - HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN

Da brødrene var i USA, havde de et produktionsselskab med fra TV 2, der filmede til et dokumentarprogram på TV 2 Charlie. Her opleves indspilningerne i studiet, samt brødrenes tur rundt i Nashville og Memphis, hvor de bl.a besøgte Elvis Presleys ranch; Graceland.

Nu er turen så kommet til optagelse af en større tv koncert, som bliver til 2 koncert-udsendelser på TV 2 Charlie. Disse sendes i 3 afdelinger. Et program i december – lige før jul - og yderligere 2 til januar 2014.

 

TT Booking & Management 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail