Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Chris Anker & Sportsdirektøren

CHRIS ANKER

Superaktuel Cykelkendis ”Oksen fra Hammel” bliver kommentator ved Årets TOUR DE FRANCE

- Vi ønsker på TV 2 og TV 2 SPORT at være ”tættere på”, som vi kalder det, og man kan næsten ikke komme tættere på cykelsporten end ved at vælge en cykelrytter som Chris Anker Sørensen. Han har selv kørt alle de store cykelløb, og vi laver aftalen med ham, imens han stadig kører – nu på det danske kontinentalhold Riwal Platform Cycling Team, siger chefredaktør hos TV 2 SPORT, John Jäger, og fortsætter:

- Vi er rigtigt glade for, at vi har kunnet lave en aftale med Chris Anker Sørensen, som passer 100 procent perfekt til TV 2s måde at lave sport på. Han er glad, han er passioneret, han er direkte i sine udmeldinger, og så er han drevet af en lidenskab for den sport, han brænder for.

- Foruden at udstråle høj faglighed vil vi på TV 2 SPORT også være godt selskab, og dét er Chris Anker Sørensen. Det ved alle, der har mødt ham. Vi ønsker samtidig at være interessant selskab, og alle, der har oplevet Chris Anker udtale sig til tv eller levere sin sms-dagbog sammen med vores cykelreporter Rasmus Staghøj, ved, at Chris Anker Sørensen er interessant, relevant og begavet at høre på, siger John Jäger.

I efteråret 2017 kommer CHRIS ANKER & Sportsdirektøren (Brormand) på foredragstur rundt i hele Danmark.

Chris Anker ”Oksen fra Hammel”, som Chris hedder i folkemunde, og Sportsdirektøren er et yderst underholdende foredrag med masser af sjove anekdoter fra “Oksens” lange cykelkarriere og hans storebror, Allan Bo Andresen, som har været sportsdirektør for blandt andet Michael Rasmussen og Jacob Fuglsang.

De tager jer med helt ind under huden i cykelverdenen, både set fra cyklen og fra sportsdirektørbilen.

Der vil være seriøse, spændende og sjove cykelfortællinger, alt sammen leveret af de to festlige brødre...

De lover tilmed flere sjove og skæve historie fra privaten.

Varighed ca. 1½ time

Alle fortællinger understøttes med flot billede materiale, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål sidst i programmet.

TT Booking & Management – 7070 1077

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail