Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Dodo & The Dodos 30 år

Dodo & The Dodo's

2017 30 års Jubilæums koncerttur siden det første Album: Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos historie startede helt tilbage i 1986, hvor Dodo Gad medvirkede på singlen "Re-Sepp-Ten", som var landsholdets slagsang ved VM i Mexico. Singlen blev den bedst sælgende herhjemme nogensinde.

Dodo & The Dodos - De første singler
I 1987 besatte Dodo & The Dodos de to øverste pladser på hitlisterne med singlerne "Giv mig hvad du har", som også var deres debut nummer på TV, og "Go' nat" fra Sonny Soufflé Chock Show.

Dodo & The Dodos - Det første album
Tre måneder senere udkom deres debutalbummet som er det bedst sælgende debutalbum nogensinde i Danmark med et salg på over 180.000 eksemplarer, med bl.a. superhittet "Vågner i natten"

Senere, i efteråret 1988, udkommer "2" og stort set alle danskere sang med på hits som "Sømand af verden" og "Hvis det bli'r". Albummet blev fulgt op af en række koncerter og rundede 250.000 solgte eksemplarer.
I juni 1990 udkom "3" med blandt andet sangene "Vi gør det vi kan li'" og ikke mindst balladehittet "Pigen med det røde hår", som Jens Rud sang.
I sensommeren 1992 udkommer "4" med bl.a. "Giv mig skibene tilbage", "Ingen er som dig" og "Lev livet nu" som TV2-sporten brugte som signaturmusik i forbindelse med dækningen af sommer-OL.

Dodo & The Dodos - Største hits
Tre år senere dukkede pladen "Største Hits" - der samtidig var Danmarks første kombinerede CD og CD-Rom – op i butikkerne. Dette opsamlingsalbum rundede hurtigt et salg på 150.000 eks. og viste tydeligt, at Dodo & The Dodos sange stadig var - og er i høj kurs.
&Albummet "5" Dodo & The Dodos nyeste album "5" med bl.a. "Lyset i mit hjerte" og "Jeg kender en engel" kom i butikkerne den 2. november 1998 og må betegnes som værende et decideret come-back album. Bandet har nemlig ikke udgivet noget siden 1995 - og her var der tale om pladen "Største Hits". Albummet fortsætter med den vanlige iørefaldende og lyttervenlige popmusik. Bandet har formået at forny sig - men der er stadig den samme "Dodo-lyd" over albummet.

Dodo & The Dodos Booking

TT Booking & Management - 7070 1077 

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail