Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Februar Nyheder fra TT Booking

 ALLSTARS DELUXE Greased Lightning  

Her er tale om et af landets superliga bands, med de bedste musikere og sangere. Glæd Jer til at opleve sangerinden HEIDI TROLLE og sangeren BJARNE LANGHOFF, der blev no.3 i "VOICE - Danmarks Største stemme"!

 

 

 

 


FRANK SINATRA IN CONCERT - A Tribute

Henrykker Publikum denne vinter ved Nytårskoncerter, Sportsshows, Kultur & Musikhuse etc. Perfekt til sommerens Festivaler, som dagens første koncert efter en laaaaang og våd nat. Solist THOMAS "Sinatra Guy" LILLEØRE & RANDERS BIG BAND 18 på scenen.

 

 

 

 


WALKERS

Pønser på nyt album, og er pt. igang med at indsamle idé og materiale. Med de to originale medlemmer TORBEN LENDAGER (sanger) og POUL DEHNHARDT (trommeslager), og 3 "nye" musikere er bandet i topform - og alle hit er indtakt:
LITTLE KITTY – SHALA-LA-LA-LA – FOREVER TOGETHER – STRIPTEASE – MARY ME og mange andre.

 

 

 

 


MIG & MOGENSEN - En Hyldest til John Mogensen

"Vi har bibeholdt de originale arrangementer og blot tilføjet den lyd, som John Mogensen måske selv ville have benyttet sig af i dag. Jeg har ikke tilegnet mig John Mogensens måde at fortolke sangene på, men fundet min egen naturlige vej igennem det fantastiske musikalske univers". JØRN ROSENVILLE tidligere forsanger i Fede Finn & Funny Boyz, nu på egne ben med sit forrygende band FRONTSEAT.

 

 

 


OKTOBERFEST - Folkefest i Danmark

Vi er førende indenfor begrebet OKTOBERFESTER, og festerne foregår hele året rundt. Man kan sammesætte festen efter ønske, med orkestre som: ALPENSPEKTAKEL (Østrig) - HAMBERG DUO (Østrig) - TIROLERBAND AALBURG - TYROLERBAND.DK - MONTANABAND Oktoberfest etc., og man kan booke "pakken" med udsmykning, ølglas, showfolk, DJ PETER DALSGAARD - der er masser af muligheder!

 

 

 

 

 


LONDON PHILHARMONIC SKIFFLE ORCHESTRA - det er sjovt!

Multiinstrumental talent, med fantastisk humor, og virtuos performance, iført komiske kostumer og rekvisitter. Farverigt høj energi show med Celtic, Cajun, Klezmer, Kosak, Country & Blues – musikalsk Comedy!
LPSO koncerter henrykker publikum i Storbritannien, Norge, Finland, Tyskland og i Danmark hvor de bl.a. er på Skagen Festival, der udtaler: ”Jeres excentriske britiske humor er meget populær her på Skagen”.

 

 

 

 


MEZZO - fantastisk stærkt 2-mands Band

MEZZO består af Lars Erik på Keyboard, og Jens Aage på Guitar. Begge musikere har igennem en årrække spillet sammen i det landskendte orkester Montana Band, og den sammenhæng været på turné, i såvel ind & udland, med navne som JOHNNY LOGAN, KIRSTEN & SØREN, og LECIA JØNSSON (LABAN).

På rekordtid er MEZZO blevet et af landets mest efterspurgte 2-mands bands, og dette skyldes ikke mindst deres fælles fortid i Montana Band, hvor de har været igennem stort set alt hvad man kan tænke sig af forskellig Festarrangementer.

Det bærende element, er en glødende spilleglæde, der vælter ud til Publikum, og sammen med en professionel situationsfornemmelse, bliver enhver Fest Abe tilfreds med dette nye 2-mands band.

 

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail