Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Festival Musik til intro priser

MICHAEL KRATZ & THE LONELY SOLDIERS

Efter mange år i musikbranchen, som succesfuld trommeslager for nogle af landets største navne, er Michael Kratz nu gået solo.

Albummet ”Cross That Line” udkom i foråret på Sony Music.

Koncert 2x45 min. / 1x75 min.

 

 

 

Derfor kan albummet nærmest betragtes som en musikalsk rejse, igennem de stemninger som har præget Michaels liv – Både gode, og knap så gode minder er blevet til sange, og udgør sammen en slags ”musikalsk dagbog” over Michaels liv, de sidste 25 år.

Stilen er den der ligger Michaels hjerte nærmest: Amerikansk Westcoast a la f.eks Toto, blandet op med den engelske pop tradition, som Level 42 har være synonym med siden starten af 80`erne, og med et ”moderne” tvist, hvor Carpark North, Dizzy Mizz Lizzy og

John Mayer kan nævnes som nogle af inspirations kilderne. Michael har til dette projekt droppet at være timekeeper bag ved trommerne, og har i stedet påført sig en elektrisk guitar, så han kan stå i front for sit nye band, ”The Lonely Soldiers”.

Dette nye backingband består af erfarne folk, der tilsammen har spillet med navne som: Dalton, Pretty Maids, Into Century, Thomas Holm, Anna David, Medina, Ivan Pedersen m.fl. Med ”The Lonely Soldiers” i ryggen, er Michael altså nu klar til at komme ud og spille sine fantasiske sange, for et veloplagt dansk publikum, og med sig i bagagen har Michael en stor fanbase, som følger ham via de sociale medier på nettet (Facebook, Myspace etc, hvor Michael har op imod 10.000 ”followers”)

Michaels debut plade er netop blevet optaget på ”Blue Desert” (http://www.bluedesert.dk/), som et af få danske acts. Blue Desert er et af verdens største kataloger/databaser over og om Westcoast musik.

Samtidig bliver ”Hypnotized” i øjeblikket spillet i A rotation på den spanske solkyst, og der arbejdes i øjeblikket på at sætte en Tour op i Spanien.

E-cards:

http://michaelkratz.net/ecard/radio_e-card_ifthisischristmas.php
http://michaelkratz.net/ecard/radio_e-card_ctl.php

Michael Kratz & The Lonely Soldiers

Solobooking TT Booking & Management - 7070 1077


SPINNING WHEELS

Chapter one - hit: "BUM BUM" - Flotte anmeldelser og 5 Stjerner i Nordjyske

"Tværs igennem Chapter One er de 10 sange båret af en stolt og ligefrem melodiøsitet, sunget og spillet lige ud af et tydeligvis ærligt pop/rock hjerte, der banker for den gode melodi" citat Ove Nørhave , Nordjyske.

Den korte historie er, at i 2010 skete der et afgørende gennembrud! Spinning Wheels fik kontakt med producer og guitarist Søren Jacobsen (Backseat), og han formåede sammen med bandet, at skabe CD'en Chapter one, som til stor forløsning for alle, nu er på gaden.

Chapter One indeholder 10 meget forskellige sange. Der er stille ballader som f.eks Moulin Rouge, den glade popsang Miss Moses og singleudspillet Bum Bum, som allerede er blevet et radiohit! Der er også lidt mere eksperimenterende musik på albummet ikke mindst "midnigth train".

Netop nu finpudser Spinning Wheels deres næste single "Love Love", 

Julesinglen "If This Ain't Christmas" er her: http://www.dr.dk/radio/player/#id/82870 spol frem til 51. min.

Spinning Wheels booking

Solobooking TT Booking & Management– 7070 1077


DISKOFIL

I 1999 blev de Grammynomineret i kategorien "Årets Danske Entertainment Udgivelse" for albummet "En Kødrand Af Klassikere". Og så deltog de lige i TV3s program "Fangerne På Fortet" og opvarmede for Tina Turner, på Kolding Stadion.

Nu er de samlet i stærkeste lineup: DISKO LYDIA - ONKEL FINN - PORNO BENT - TANGO TAGE - DANSEPIGEN TIINA!

Tag godt imod denne 90'er eksplosion!

Koncert 2x40 min. / 1x75 min.

 

 

DISKOFIL

Solobooking TT Booking & Management


WALKERS & TORBEN LENDAGER

TV2 lørdag 18. maj 2013 Top Charlie i PARKEN

Walkers debuterede i ungdomsklubben på Smørumvej i Brønshøj i 1968 og udgav sin første plade året efter - singlen Bang-Shang-A-Lang.

Blandt gruppens største singlepladehits kan nævnes: Marry Me, Sunshine, Fire, Little Kitty, Striptease og Forever together. Sha-la-la-la-la er gruppens største hit - og siden hen et verdenshit med Vengaboys. Under gruppens storhedstid i begyndelsen af halvfjerdserne blev især Torben Lendager et stort idol for skolepiger. Ofte var hans hjem under belejring af håbefulde unge piger.

Stort set alle gruppens sange blev skrevet af Torben Lendager og Poul Dehnhardt.

 

WALKERS

Solobooking TT Booking & Management


 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail