Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Frank Sinatra Show

Tættere kommer man ikke en Sinatra stemme i Danmark. Thomas Lilleøre optræder med et Frank Sinatra Show der tager dig og dine gæster tilbage til Las Vegas på The Sands Hotel i 1960erne. Dette gør han med stor respekt for Sinatras specielle stemme. Og for at gøre showet meget underholdende vil han også tilføre en fuld og charmerende Dean martin. Det har vist sig at være en god blanding. For siden Thomas startede i 2004 som Frank Sinatra har han optrådt lige fra små private fester og firmafester til størrescener som TV2 succen "Scenen er din" samt Hovedrollen somFrank Sinatra i Odense Musical opsætningen af "The Rat Pack i Las Vegas". Og i 2008 lykkedes det ham at optræde 2 uger i selveste Las Vegas.

I hans eget One-man-show får du muligheden for at fornemme den ægte Las Vegas stemning.
Showet foregår på engelsk på bedste Rat Pack maner, selvfølgelig med en drink i hånden, smoking og deres dejlige jokes...

Nåede du aldrig en Sinatra koncert så er chancen her NU!
Thomas Lilleøre som solist med band
Thomas Lilleøre (The Sinatra guy)

Frank Sinatras musik lever stadig. Og i Danmark er det tættest man kommer Thomas Lilleøre. På trods af hans unge alder er hans stemme ofte blever sammenlignet med "Ol' blue eyes". Med respekt for Sinatras sange og kærlig for den cool stil som Frank Sinatra og Dean Martin gjorde til en livstil i 60erne crooner han sig gennem et repertoirer med sit 5 mands orkester der hovedsagligt tager udgangs punkt i Frank Sinatra musik.

Han sang han for første gang foran et publikum i 2004. Det var til en privat familie fest. Her skulle han finde på noget underholding. Og da Thomas netop havde forelsket sig i Sinatras og The Rat Pack sange og underholding Blev det så en imitation af Frank Sinatra. At hans stemme var så tæt på Frank Sinatra overraskede alle. Herefter tog det ene job det andet. Og i 2006 meldte han sig til TV2's seer succes "Scenen er Din". Han vandt desvære ikke. Men Ikke desto mindre gjorde hans optræden på TV stor indtryk på seerne, hvilket gjorde at han pludselig gik fra at optræde i Esbjerg og omegn til at blive eftertragte over hele landet på større og mindre jazz-scener.

Han blev i 2007 headhuntet til at spille hovedrollen som Frank Sinatra i Odense musicals opsætning "Sinatra i Vegas"
Men hans største drøm blev til virkelighed da han fik 2 uger med fulde huse på "The Cobacabananight club" iunderholdningens hovedstad Las Vegas.
Hans tilnavn (The Sinatra guy) kommer efter at have optrådt på Piano bar i Puerto Banus, Spanien. Her kunne folk forståligt nok ikke udtale Lilleøre. Og han blev hurtig bare kendt som "The Sinatra guy"
I 2010 udgav Thomas Lilleøre sin første officielle single "You're nobody till somebody loves you" en gammel Dean Martin klassiker fra 1965 der er ”peppet op” til en 2010 udgave.
Thomas Lilleøre synger med eget 5 orkester. Men kan hvis man ønsker det sættes flere blæser på så man for et Big Band. Og selvfølgelig bliver der spillet "New York, New York", "I've got you under my skin" "Come fly with me" "Fly me to the moon" og mange flere.........

TT Booking&Management– 7070 1077

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail