Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Gode Nyheder fra TT Booking

Emmelie De Forest

Emmelie de Forest er datter af en dansk mor og en svensk far, Ingvar Engström (1938–2010), der i moden alder tog navnet de Forest. Emmelie De Forest har været aktivt udøvende sanger siden hun var ni år og har blandt andet sunget i kirkekor og gospelkor. Siden Emmelie fyldte 14 år har hun sunget med den skotske musiker Fraser Neill, og sammen har de spillet og sunget i fire år på diverse festivaler, spillesteder og kulturhuse.

Da Emmelie De Forest fyldte 18 i 2011, flyttede hun fra Mariager i Kronjylland til København, hvor hun var blevet optaget på Katrine Sadolins 'Complete Vocal institute' for sangere. I 2012 har hun arbejdet, rejst, indspillet i studie, skrevet flere tekster og spillet guitar.

 

 

Deltagelse i Melodi Grand Prix og debutalbum

Eurovision Song Contest 2013 i Malmö

Emmelie de Forest vandt Dansk Melodi Grand Prix 2013 i Jyske Bank Boxen i Herning den 26. januar 2013.

I marts 2013 skrev hun under på en pladekontrakt hos Universal Music og fortalte til svensk tv, at hendes første album ville blive udgivet i foråret 2013.

Emmelie De Forrest konkurrerede i den første semifinale ved Eurovision Song Contest i Malmö Arena i Malmö den 14. maj 2013, og var af flere eksperter udråbt som storfavorit til at vinde konkurrencen. Emmelie De Forest gik videre til finalen, som afholdtes den 18. maj 2013 i Malmö, hvor hun optrådte som sang nummer 18. Her sejrede hun med 281 point - det højeste antal point til en dansk sang nogensinde.

Emmelie De Forest Booking

TT Booking & Management – 7070 1077

Fede Finn & Funny Boyz

Ny CD 6. maj 2013 "FED FORNEMMELSE"!

Et af Danmarks absolut stærkeste brands i populærmusik - Fede Finn & Funny Boyz - har åbnet kalenderen for booking til 2013. Fede Finn & Funny Boyz vil være særdeles aktuelle med ny CD, og ikke mindst TV2 landsdækkende, fra deres koncert i Parken, København lørdag d. 18. maj 2013.

Glæd Dit Publikum med dette Folkelige & Fornøjelige "Hithouse" Orkester! Fede Finn & Funny Boyz, der brød igennem med "Kærligheden Brænder", og siden har ligget No.1 Hitlisterne med en række efterfølgere, der ligeledes blev til danskernes syng-med Hits! 

Fede Finn & Funny Boyz er desuden velbesøgte i diverse sociale medier, og ikke mindst Youtube bliver bombarderet.

 

Ny CD "FED FORNEMMELSE":

Det er det 10. danske album, hertil et enkelt norsk album, og Fede Finn & Funny Boyz er blevet tildelt 11 guld, platin, dobbelt platin samt 3 x platin.

TV annoncering af bandet nye CD "Fed Fornemmelse" på TV2 i uge 21

Fede Finn & Funny Boyz i Parken 18. maj - Tryk & se her: http://youtu.be/SjJXFXp-BCE

Fede Finn & Funny Boyz på direkte tv Skt. Hans aften 23. juni med sange fra det nye album.

14 nye sange, nyt show, radiotur og masser af omtale af Fede Finn & Funny Boyz nyudgivelse "Fed Fornemmelse" de kommende måneder.

Ligger i skrivende stund på både Dansktoppen & tv2 Charlie listen med Guitar Slinger, som er første single fra det nye album "Fed Fornemmelse"!

Fede Finn & Funny Boyz har i 2013 samlet fyldte haller og spillesteder (Udsolgte).

Fede Finn & Funny Boyz har spillet langt mere end 700 live jobs i Danmark, Norge, Frankrig og Tyskland.

Fede Finn & Funny Boyz Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

Ib Grønbech

 

Ib Grønbech - Jeg kan kun skrive sange ud fra noget, som jeg selv har oplevet. Så man kan roligt regne med, at jeg konstant står på lur bag hækken for at følge med i, hvad der foregår. I mine tekster trækker jeg en del på hændelser og stemninger fra min barndom og ungdom. Og i hele min måde at gå til musikken på er jeg nok noget af en nostalgiker…

Sådan siger den nordjyske sanger og sangskriver Ib Grønbech. 20 år efter et af sine største hits, "Hvorfor må jeg ikke få Beatles-hår?", er han igen kommet til at kaste sig over det kendte orkester i en ny sang, "Georg, Poul, Ringo og John" - den første single fra "Dengang jeg var bette".
Men hvorfor han i det hele taget synger om The Beatles endnu engang – dét har han ingen som helst anelse om.
Den ret Beatles-prægede melodi kom bare til ham en dag, og noget efter fulgte ordene om gruppens karriere.

For sådan er det med Ib Grønbech. Og sådan har det altid været: Melodierne ligger lige for, og han skal ikke anstrenge sig for at finde (på) dem. Til gengæld er teksterne nærmest en pestilens, i hvert fald særdeles hårdt arbejde – det går meget langsomt med at få dem skrevet, og han er meget længe om at blive tilfreds med det endelige resultat.

Ender med sjov
Og ja, alt er stort set som det plejer at være hos Ib Grønbech, som udover den fængende melodi holder af den morsomme tekst. Selv om det egentlig som udgangspunkt slet ikke er meningen, at det skal være morsomt.

- Jeg kan ikke sætte mig ned og vedtage, at dette her skal være sjovt. Det ender bare altid med at blive det. Ikke bare fordi publikum forventer det – men fordi det må være min måde at gå til tingene på. Sådan er mit univers, fyldt med mærkelige hændelser og iagttagelser. Men vendelbomålet, som jeg synger på, ligger også meget op til det. Det åbner i sig selv for noget sjovt. Jeg kunne slet ikke skrive noget tilsvarende på rigsdansk.

Blandt andet har Ib Grønbech lagt mærke til, at rigtigt mange piller næse, når de holder for rødt, og at saunaer har det med at ende med pulterrum. Det har han fået et par sange ud af. Ligesom han – med titelmelodien – har skrevet en sang om, hvordan forholdene var i hans barndom.

- Jeg er ud af et fiskerhjem i Løkken, som måske nok ikke var fattigt – selv om jeg vil sige, at vi fik meget fisk – men i dag kan jeg se, at vi børn og unge nok trods alt havde for lidt, hvor børn og unge i dag måske til gengæld har for meget. Har adgang til for meget og får lov til for meget, siger Ib Grønbech i et lidt mere alvorligt øjeblik.


IB GRØNBECH CO. koncerter i 2013

 

Ib Grønbech Booking

 

TT Booking & Management – 7070 1077

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail