Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Johnny Hansen

JOHNNY HANSEN

“SONGS FROM MY HEART”

 

Efter 25 år i dansk musikliv, ikke mindst som frontfigur I Danmarks populæreste band Kandis, har Johnny Hansen nu indspillet sin egen personlig udgave af nogle af de største internationale hits, der har betydet mest for ham igennem alle årene.

Det har været sjovt, at skulle udvælge disse sange, og minde min egen måde at fortolke dem på. Det er virkelig sange jeg elsker, og har hjertet med i. Jeg har fået en musikalsk inspiration fra mange vinkler, som gør at jeg spænder rigtig bredt, og som har formet mig som musiker og den  person jeg er i dag. Det er også et udslag af, hvor vi er i dag med Kandis rent stil og genrer . De sange jeg har indspillet på dette album, er en stor del af grundstammen i min musikalske vugge ” siger Johnny Hansen, der netop nu er på turne på Færøerne med Kandis.

Johnny og Kandis kan til januar fejre 25 års jubilæum. Et fantastisk eventyr, der bare har overgået sig selv år efter år. Her har det været tid til et tilbageblik og en tur ned af Memory Lane, med de sange der betyder mest for Johnny Hansen personligt.

Hør hans personlige fortokninger af hits som: MOODY BLUE, YOU NEVER CAN TELL, LOVE YOU MORE THAN I CAN SAY, JUST WANNA DANCE WITH YOU, STAND BY ME, FROM A JACK TO A KING, BROWN EYED GIRL, WORDS, AINT NO PLEASING YOU, THE ACTOR, DON´T FORGET TO REMEMBER ME, YOU GOT A  FRIEND, SUSPECIOUS MIND

Johnny Hansen Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail