Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Michael Kratz Clubcrawl Tour

Michael Kratz & The Lonely Soldiers

ClubCrawl Tour

- med sit nye album: CROSS THAT LINE - clubtour bookes nu!

 Lyt her: http://www.michaelkratz.net/index.php?pageID=1204

 Michael Kratz, Vokal & Guitar | Christian Warburg, Guitar | HC Röder, Bas | Kasper Wiinberg, Trommer 

Michael Kratz har siddet bag tønderne hos nogle af Danmarks mest populære navne. Med 'Cross That Line' tager den driftige jyde en dyb indånding og opfylder sin egentlige drøm: At udgive sit eget album.

Med mere end 3.500 koncerter bag sig er Michael Kratz en af de mest rutinerede danske debutanter nogensinde. For han har spillet for hele Danmark, som trommeslager for en lang række Solister, men nu træder han selv frem på scenen med et debutalbum, som bærer den sigende titel"Cross That Line".

"Jeg har altid haft en vanvittig trang til at udfordre mig selv, og siden jeg var teenager, har jeg lovet mig selv at gå efter mine drømme. At prøve mig selv af som solokunstner er en af dem, og tiden er inde til det", siger Michael Kratz.

Det illustrerer netop Michael Kratz' grundighed og ambitionsniveau, at han venter til, at han virkelig har noget på hjerte, før han laver et album. På "Cross That Line"præsenterer han sine egne kompositioner og engelske tekster – og ikke mindst sin vokal, der kradser som Bruce Springsteens. Navne som netop Springsteen og danske Big Fat Snake ekkoer i Kratz' sange, hvor han har skiftet trommesættet ud med guitaren.

"Jeg elsker guitarbaseret rock/pop og har altid ønsket mig, at guitaren var mit hovedinstrument. Derfor har jeg spillet guitar, siden først i 1990'erne og stædigt bildt mig selv ind, at der også var en plads på scenerne til mig og min guitar", siger han.

Med den driftighed, den 40-årige midtjyde har vist hidtil, skal han nok sikre sig den plads. Hans musikalske løbebane begyndte helt tilbage i 1981, og op gennem 1990'erne tog karrieren fart. Fra 1999 spillede han først fem år med Birthe Kjær og siden otte år hos Kandis. Det gav ham både erfaring med at være en hårdtarbejdende musikalsk håndværker og oplevelser med den store og dedikerede fanskare, som ikke har sin lige inden for andre genrer. Ved siden af det liv er han partner i et succesfuldt reklamebureau og rodfæstet i Vildbjerg ved Herning, hvor han også voksede op.

15.06.2012 Rock-Sann, Randers

16.06.2012 Vildbjerg Hallen

29.06.2012 ? Slagelse

07.09.2012 ? Ramsø Musikhus 

05.10.2012 ? Aarhus

29.11.2012 Dexter, Odense

01.12.2012 Fermaten, Herning

Michael Kratz Booking 

TT Booking & Management– 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail