Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Michael Kratz "Cross That Line" release i Indonesien

Michael Kratz & The Lonely Soldiers – tourklar igen i 2013

Michael Kratz & The Lonely Soldiers er netop nu igang med at lægge sidste hånd på det næste studie album. Et album som vil indeholde 14 nye sange, og som alle skrevet af rock snedkeren Michael Kratz. Samtidig udgives titlsangen fra deres aktuelle Album "Cross Thaht Line" på single i Indonesien!

Albummet er fyldt med iørefaldende melodiske AOR / WestCoast rocksange, som produceres “the American way”. Michael og resten af bandet lover at der bliver “gang i den” og at sangene nærmest tvinger lyttere og live publikum til at banke foden I gulvet og klappe taktfast I hænderne, så det bliver en udfordring ikke at spilde den netop indkøbte fadøl.

Vi har allerede testet en del af de nye sange ved et par koncerter – bl.a. på Fermaten I Herning, hvor publikum var vildt begejstrede for det nye materiale".

 

Det er fantastisk, som musiker, at mærke en så positiv reaktion på helt nyt materiale. Det viser at vi er på rette spor. Det handler jo om at publikum og bandet skal på bølgelængde – så går alt op I en højere enhed og målet for koncerten, er nået”

Bandet optager alle koncerter i 2013 og udgiver live album sidst på touren. Bandet har besluttet at optage alle koncerter i 2013. Disse optagelser udgives som et live album sidst på touren. Alle arrangører, festivaler etc. fra touren, vil blive omtalt og markedsført i forbindelse med denne udgivelse – med mindre de enkelte ikk ønsker det.

Stor fanbase = publikumsgaranti.

Michael Kratz & The Lonely Soldiers har en stor fanbase, som er samlet gennem mange år på landevejene. Michael har spillet mere end 3500 koncerter som trommeslager for en lang række af danmarks populæreste solister og bands og har igennem alle årene været "langt ude over scenekanten".

Christian Warburg spiller bl.a. også med Paul Young (UK), Into Century, Anne David og Thomas Holm. HC Röder har været keybord spiller med Lars Lilholt, Pretty Maids og Ivan Pedersen. Kasper Langkær er også trommeslager i Danser Med Drenge - tilsammen har bandet en enorm rækkevidde og når et stort publikum. Med en samlet fanbase på langt mere end 15.000, på Facebook, MySpace, mailingliste etc., er der

Michael Kratz & The Lonely Soldiers består af:

Michael Kratz – vokal & guitar

Christian Warburg – guitars

HC Röder Jessen – bas

Kasper Langkær – trommer

Anna Röder Jessen – kor, perc.

Mere info:

michaelkratz.net | facebook.com/michaelkratz.net | Booking: 70 70 10 77 (Torben Christensen)

TT Booking & personal Management · Jordsmonnet 4 · 8900 Randers · Tlf. 70 70 10 77 · Mail