Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Neighbours 2018

Neighbours, populært orkester fra det vestjyske, har mere medvind end nogensinde og får i 2018 travlt som aldrig før. Koncerterne bliver flere og flere og der kaldes på bandet fra alle hjørner af Danmark. ”Det er bestemt ingen hemmelighed, at det går fantastisk på alle måder og det er da bare utrolig dejligt”, lyder det fra Helge Engelbrecht fra hovedkontoret i Ansager.

Neighbours blev startet i 2002 af Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen og består udover de to frontfigurer af Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted og Allan Nagel. Musikken lander i grænselandet af folk, pop og rock med ord og toner, der rammer hjertet hos de fleste. Mange har fundet frem til Neighbours via TV-koncerterne fra Engelbrechts baghave. Her er Neighbours i gang med sjette koncertsæson i Mariehaven og nye TV-programmer i serien ”Sommersang i Mariehaven” er på vej også på den front.

”Jamen, det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme, men der er nu også særligt i mødet med publikum rundt i landet. Det ser vi frem til”, slutter ankermanden i Neighbours.

 

Solobooking:

TT Booking & Management – 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail