Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Oktoberfest 2013

ALPENSPEKTAKEL (Østrig)

"Så er det SHOWTIME igen, gutter" - det er mottoet for "Alpenspektakel" fra Westendorf i Tyrol.

At der ligger mere bag udtrykket: „SHOWTIME“ end det der sædvanligvis sker på de traditionelle ølfester, og til tyroleraftener, det bør du selv overbevise dig om.

Chefen for "Alpenspektakel" Peter Aschaber, sammenfatter gruppens succes i denne ene sætning:" Hør nu her - det er for lidt i vore dage, bare at tage en "morsom" hat på og spille. Og han siger det på klingende tyrolerdialekt, og med et glimt i øjet. Ikke mindre end 32 instrumenter behersker "Alpenspektakel" - herunder sækkepibe, 4 alpehorn, panfløjte, syngende sav, kontrabas plus en hel række mere eller mindre eksotiske instrumenter. Engelbert, der er bror til Peter, spiller endda på trompet og basguitar - på samme tid. Det er også ham, der fortryller publikum med sit romantiske harpespil igen og igen. Mario, spiller på harmonika og keyboard, og er gruppens klovn. Han hvirvler igennem salen, imedens han spiller på harmonika med boksehandsker på, han springer op på stole og borde, mens han udstøder sine tyrolske urskrig, der går igennem marv og ben! Desuden behersker han den syngende sav og adskillige blæseinstrumenter.

Den fjerde i rækken, Martin, er en mimikkunstner, der savner sin lige. Han suser fra den ene solo til den næste, spiller romantiske melodier på sin klarinet og behersker derudover 7 forskellige instrumenter.

Men "Alpenspektakel" glemmer ikke deres rødder og de giver talrige typiske tyrolernumre på bedste vis. Peter Aschaber skriver selv sine numre og gags og står også for koreografien til showet.

Der er ikke et øje tørt, når Peter og co. kryber i kilten og Peter forvandler sig til "Mr. Scott", der spillende på sækkepibe får salen til at koge.

Og publikum griner, så tårerne triller, over Hans' mavedans, amatørbandet, "The Magical Sensation", HUTUH - urmennesket, rockshowet, osv. osv.

Kalender update:

27.09.13 Aalborg

28.09.13 Aalborg

29.09.13 TBA: 7070 1077

03.10.13 TBA 7070 1077

04.10.13 Vejle

05.10.13 Fuglsø Centret

11.10.13 Gyrstinge

12.10.13 Hillerød

18.10.13 Gyrstinge

19.10.13 Laasby

25.10.13 Nyk. Mors Arena

26.10.13 Løgstør Parkhotel

01.11.13 Gyrstinge

02.11.13 TBA 7070 1077


HAMBERG DUO– Tirol, Østrig

2 unge og friske musikartister er tilbage igen. MARIO KARNAHSNIGG & MARTIN TURINI, har tidligere gæstet Danmark sammen med ALPENSPEKTAKEL, og nu er de tilbage i Danmark med deres eget forrygende show.

HAMBERG DUOblev grundlagt i 2007, og har allerede en lang række store succeser på bagsmækken, og med fuld fart frem mod nye mål.

Showet byder på det bedste fra Tyrolermusikken og den helt specielle stemning, som falder i danskernes smag – så meget, at der aldrig før har så mange TYROLER & OKTOBERFESTER i landet, som her i de senere år.

 

 

 

Sammen med deres stærke sangstemmer, behersker de to unge musikalske ekvilibrister en lang række instrumenter – se her:

Mario spiller:
Harmonika
Guitar
El Bass
Harpe
Keyboard

Martin spiller:
Guitar
Klarinet
El Bass
Saxofon
Panfløjte
Blokfløjte

Uanset hvilken festlig lejlighed der byder sig – firmafest, byfest, festival, jubilæum, koncert osv. – så er man sikker på musik & stemning i topklasse.

Udtalelse fraBjerregrav Hallen:

Post til TT-booking

Så er Oktoberfest Bjerregrav passeret i årets udgave, og det blev en kæmpe succes med 500 gæster.

HAMBERG DUO og DJ Peter Dalsgaardfik stemningen op til kogepunktet i hallen.


  

TIROLERBAND AALBURG

Danmarks bedste Tyroler orkester, spiller den gladeste ØL musik, og henrykker publikum ved enhver festlig lejlighed. De festlige musikere giver den ”GAS”, og publikum kan forvente et showindslag såsom ekvilibristiske optrin med at spille på Tuba medens man slår koldbøtter eller ligger ned på ryggen.

 

 

 

 

 

Glæd Jer til at høre f.eks.:

01 Ein Prosit
02 Ruetz
03 Wir Sind Kinder Von Der Eger
04 Schunkelparade nr. 2. ( I.del)
05 Du Kannst Nicht Treu Sein
06 Pas På Den Knaldrøde Gummibåd
07 Beer Barrel Polka (hvor er min kone?)
08 Wenn Das Wasser (limfjordsvisen)
09 Ich Kauf Mir Lieber Ein Tiroler (Du burde købe dig en tyrolerhat)
10 Das "humb ta ra ra" (fest i gaden)
11 Sommer I Tyrol
12 Jetz Trink Ma Noch
13 Der Kreuzfideler Kupferschmeid (den eviggalde kobbersmed)
14 Es War Im Zillertal
15 Trompeten Echo
16 Wer Soll Das Bezahlen (Hvem skal nu betale)
17 Anton Aus Tirol
18 Så Går Vi Til Enkebal
19 Amboss Polka
20 Tyrolean Tubas
21 Sik´n Fest
22 Das Kurfsteiner Lied (En sang om tyrol)
23 Schnapps Das War..
24 Grüss An Kiel
25 Se Venedig Og Dø
26 Valse Pot.
27 Steldichein In Oberkrain (1. del)
28 Steldichein In Oberkrain (2. del)
29 S´Bayerische Bier
30 Boogie Woogie
31 Snevalsen
32 Herz Schmerz Polka
33 Trink Trink Brüderlein
34 Petschauer Polka
35 Eviva Espania
36 Schau Da Liegt Ein (Finaci Finacola)
37 Löffelpolka
38 Drei Weisse Tauben (3 hvide duer)
39 Adelheid
40 Schöne Urlaub
41 Hunden
42 Skanderborg (gid du var i Skanderborg)
43 Schunkelparade nr. 2. ( 2.del)
44 Edelweiss
45 Fahr Mir In Díe Ferne
46 Tanz Mit Mir In Den Morgen
47 Vi Maler Byen Rød
48 Spanish Flea
49 Innentaler Musikanten
50 Wien Bleibt Wien
51 Zorba Zu Greek
52 Chicken Dance
53 Muss I Denn
54 Happy Birthday
55 Nissernes Vagtparade
56 Egerländer Musikantenmarch
57 Olé det var i Spanien
58 Cirkus Renz
59 Sejle op ad Åen


 

 MONTANABAND OKTOBERFEST

 

MONTANABAND De Luxe – Danmarks Festorkester NO. 1 med danskernes favoritter til OKTOBERFEST!

MONTANABAND De Luxe er for arrangøren, der gerne vil give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige på musikfronten.

MONTANABAND De Luxe er kort og godt det komplette festorkester og der er statsgaranti for at komme til at danse til musik, som alle kender og elsker, når MONTANABAND De Luxe går på scenen. Grundlaget bag denne fest-succes er; kæmpe rutine, gigantisk repertoire , en sikker situationsfornemmelse for den enkelte fest og naturligvis Catarina Vink, som duperer ethvert publikum med sin fantastiske vokal.

MONTANABAND De Luxe spiller for publikum og har en generel holdning til, at hver gang orkestret går på scenen – skal det være en totaloplevelse for både publikum og arrangør. Orkestret spiller altid et bredt, nutidigt og populært repertoire og leverer topunderholdning i absolut særklasse.

MONTANABAND De Luxe  kan som et af de få orkestre i Danmark spille for alle aldre og alle typer mennesker.

MONTANABAND De Luxe spiller dæmpet taffelmusik under middagen, backing af solister, akkompagnement til fællessange og efterfølgende leveres et hit-mix og underholdningsshow, der tager pusten fra selv det mest krævende lytter.

MONTANABAND De Luxe spiller længere end de fleste andre bands og holder færre og kortere pauser – spilder ikke tiden, spiller hele tiden...

MONTANABAND De Luxe er også ensbetydende med den ultimative pakke indenfor lækker vellyd. Det ER en kunst at få det til at lyde godt uden at spille for højt – men MONTANABAND De Luxe kan det hele!

Lysshowet er mindst ligeså imponerende, opbygget af intelligente scannere, Movingheads, LED spots, bagtæppe og røgeffekter, der komplimenterer musikken perfekt og giver festlokalet den helt rette atmosfære, hvad enten der er tale om hø-lade, selskabslokale, hotel, party-telt, idrætshal eller stadion.

 


 

OKTOBERFESTER.DK - Showteam 

Oktoberfester.dk dækker over et total koncept med 10 medvirkende. Showteamet medbringer udsmykninger til Lokallitet, Barer, Bordpynt, Glas etc. iflg. nærmere specifikation. Og så er der ellers dømt FEST når de smækre "Heidier" og "Anton'er" fører sig frem i Barerne og på Gulvet. 

 

 

 

 

 


 

Tyrolerband.dk

Tyrolerband er Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer besætning.

Tyrolerband består af 6 musikere på sang klarinet trompet harmonika guitar og tuba.

Her er orkesteret der gør sit til at få det hele op i stemningen som hvis man sad på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.

Tyrolerband består af rutinerede musikere der brænder for denne type orkester, og orkesteret er en helhedsoplevelse når man ser og høre dem. Alt er gennemarbejdet lige fra deres repertoire til deres tøj og de østrigske traditioner de tager med sig på scenen.

De er alle glade spillemænd der elsker at optræde og har altid en munter bemærkning i ærmet.

Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade musikgenre.

Tyrolerband har i deres korte levetid opnået stor succes. De har spillet til alt lige fra den lille privatfest til den store oktoberfest og mange firmaarrangementer. I 2011 indspillede Tyrolerband sin første cd som blev taget godt imod og orkesteret kommer med deres cd nr.2 i nær fremtid.

De spiller et stort originalt repertoire af ægte østrigsk tyrolermusik og populær musik i egne tyrolske fortolkninger. Dertil kommer en masse herlige fællessange alle kan synge med på imens der gynges med.

Tyrolerband har turneret i Østrig i 2012 på det østrigske orkester Alpenspektakels hjemmebane. Dette gjorde blandt andet at et tæt samarbejde opstod.

 

OKTOBERFEST - BIERFEST - TYROLERFEST Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail