Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Reggae Bølgen skyller ind over Danmark

Wafande
  

Bookingforespørgsel


WAFANDE

 

Stop!
Nej, ok. Gi' efter! - Gi' et smil!
...
Det er dine fødder, vi taler til. De vil simpelthen ikke stå stille. Hvad end du sidder ved dit skrivebord på arbejdet eller flirter i baren fredag nat, bevæger de sig stensikkert og uden tøven til tonerne af Wafandes første single "Gi' mig et smil". Også hvis du helst vil stå stille - De - Kan - Ikke - Lade - Være.

Med producerne Fresh-I og Pharfar (Bikstok & Natasja) i ryggen har den interkulturelle Nørrebronx musiker Wafande stablet et sommer hit på benene, som får hofter til at bølge og alle til at smile.

"Nummeret handler om en af de første rigtigt varme sommerdage, hvor hele Danmarks befolkning bevæger sig ud i solen. Det er ikke en politisk sang – men en opfordring til at smile. Nogle gange glemmer vi at glædes over det, vi har", siger Wafande, som har spillet musik, siden han lærte at gå.

Wafande er vokset op på Christiania og i Frankrig. Hans far er fra Tanzania og moderen er dansk/fransk. Han er selv indbegrebet af happy vibes og tror på at et positivt sind, kan få os langt.
"Jeg har det sjovest, hvis folk er glade", siger han med et smil.

Tidligere har den reggaeinspirerede musiker sunget på engelsk og fransk, og sidste år debuterede han på dansk med nummeret "Lang vej hjem", som er set mere end 100.000 gange på youtube.
"Gi' mig et smil" er første singlen fra Wafandes kommende album, og på nummeret gæstes han af den unge upcoming rapper Lil' Kaka.

"Han får det bedste ud af livet, kender alle i sin opgang og hver dag efter arbejder går han ned i Netto og hilser på Ahmed og Pedro"
- Fra 'Gi' mig et smil.

Wafande booking

TT Booking & Management 7070 1077

 

  
Musik
Børn/Show & Stand-Up
Foredrag


TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail