Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Rosenville & Frontseat Bjergtager

ROSENVILLE & FRONTSEAT Bjergtager 600 Publikummer - udsolgt Hus i Nr. Nissum!

JØRN ROSENVILLE

”MIG & MOGENSEN”

Efter at have medskaber et af de største dansktophits i de sidste årtier, ”Kærligheden Brænder”, sammen med gutterne i Fede Finn & Funny Boyz, valgte Jørn Rosenville for et år siden at gå solo.

”Jeg følte, at der skulle ske noget nyt. Min musikalske og personlige udvikling trak mig i en anden retning ,men det var fantastisk at opleve den store succes med ”Kærligheden Brænder”, som solgte over 100.000 albums og gav os hundredvis af jobs, men nu var tiden til at prøve noget nyt”, siger Jørn.

Det blev i første omgang til albummet ”1 Krone Er En Krone”, som udkom i januar 2010. Albummet blev indspillet og produceret i Nashville – et stort musikalsk ønske blev virkeliggjort.

En anden drøm blev realiseret da Christianshavnerdrengen, efter mange overvejelser og opfordringer, tog mod til sig og fortolkede sit store idols sangskat, nemlig John Mogensen.

”Det er sange og en tid, der betyder meget for mig. Jeg elsker stemningen og nerven i alle disse sange, og det vigtigste for mig har været at bidrage med min egen personlige sjæl. Vi har bibeholdt de originale arrangementer og blot tilføjet den lyd, som John Mogensen måske selv ville have benyttet sig af i dag. Jeg har ikke tilegnet mig John Mogensens måde at fortolke sangene på, men fundet min egen naturlige vej igennem det fantastiske musikalske univers. Faktisk er det første gang nogensinde, at jeg har indspillet noget, som jeg har været 100 % tilfreds med”, siger Jørn.

Jørn Rosenville & Frontseat - En Hyldest til John Mogensen

TT Booking & Management– 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail