Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder TT Booking - korte Nyheder 2013

DISKOFIL

DISKOFIL er på banen fra maj 2013 og frem. DISKOFIL konkurrede livligt med AQUA, og lå skiftevis på Hitlisternes 1. plads i 90'erne. DISKOFIL har et stort Publikum, og på hjemmebanen i Randers samler de hver gang tusindvis af mennesker i "TELTET". DISKOFIL koncert består af 1x75 min. / 2x40 min.

WALKERS

Walkers er still going very strong! Walkers er på TV2 landsdækkende TV fra TOP CHARLIE i PARKEN lørdag 18. maj. Torben Lendager stadig den dynamiske frontmand der giver fuld gas, og serverer den originale vare, med No.1 Hits på stribe. Walkers Koncert består af 1x75 min. / 2x45 min.  

SPINNING WHEELS

Spinning Wheels er det Nordjyske band, der sommeren 2012 fik sit gennembrud som Koncertband med eget CD Album: "Chapter One", der fik P4 rotation på playlisterne med hittet: "BUM-BUM". Det er netop offentliggjort, at Spinning Wheels også får samme rotation med deres spritnye Julesingle: "If This Ain't Christmas". Spinning Wheels Koncert består af 1x75 min. / 2x45 min.

MICHAEL KRATZ & The Lonely Soldiers

Michael Kratz er en ægte Rock'n'ruuuler. Med sit debutalbum "Cross That Line" er bandet på minitur dette efterår til spillesteder, og mindre cafe jobs, hvor formen pudses af til forår og sommer 2013. Michael Kratz arbejder samtidig med materiale til det næste album, og ydermere er der en Julesingle på gaden: "If This is Christmas". Michael Kratz er en spændende musiker og idémand, der hele tiden arbejder med nye vinkler i sit lydunivers, men samtidig bevarer sin helt egen "tone". 

THOMAS LILLEØRE

Thomas Lilleøre "the Sinatra Guy" slår sit navn fast som Danmarks nye unge crooner. Thomas Lilleøre barslede med sit debutalbum "Nice N' Easy" dette efterår, og har spillet syv succes koncerter i oktober - november sammen med Randers Big Band, i deres fantastiske koncert: "Frank Sinatra In Concert - A Tribute", i Horsens - Hadsten - Grenaa - Viborg - Assens - Aarhus - Randers - alle steder med stående ovationer!  

ROSENVILLE & FRONTSEAT

Jørn Rosenville er den tidligere forsanger i Fede Finn & Funny Boyz, og stemmen bag superhittet: "Kærligheden Brænder". Jørn Rosenville står idag, stærkere end nogensinde, med sit nye band FRONTSEAT. Jørn Rosenville er en fremragende entertainer & storyteller, og når i disse nye rammer op på højde med de største i dansk showbizz. 

ALPENSPEKTAKEL (Østrig)

Alpenspektakel har været i Danmark fra september til november i år, og vi har allerede booket mange fredag-lørdage til samme periode i 2013. Alpenspektakel leverer den autentiske Fest stemning, direkte fra de østrigske Alper, og deres show er ganske enkelt helt forrygende!

SPONTANA

Spontana 2-mands Band, er hel nyettableret "duo" med Lars-Erik (tidl. Montana Band) og Tonni (tidligere X*IT). Som navnet antyder er "spontanitet" sat i højsædet, og Spontana har ambitioner om at gøre alle deres arrangementer sjove, spændende, og med velvalgt musik, så arrangøren kan melde tilbage: "Spontana er det bedste musik vi nogensinde har haft"!

TT Booking & Management - 7070 1077  

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail