Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder TT Booking information juni 2013

IB GRØNBECH

Grønbech is Back!

IB Grønbech & Co. er igang, og IB er i sandhed på banen igen. Efter en pause på et par år, er IB i topform, hvilket han har bevist ved en række lukkede arrangementer i maj og juni. Manden er ganske enkelt genial, som komponist og teksforfatter, og ikke mindst som Komiker.

Vi booker til efterår 2013 og hele 2014.

Klik:  http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/ib_groenbech.htm 

 

 


 

FRANK SINATRA IN CONCERT - A Tribute

Thomas "Sinatra Guy" Lilleøre & Randers Big Band.

Fantastisk show med musikken fra Sinatra, og hans legendariske Koncert med Count Basie i Sands Hotel Las Vegas. De giver den virkelig gas, og "Sinatra" spiller "pløret" Komiker, som det var dengang i de lystige tider, med SAMMY DAVIS & DEAN MARTIN.

Spiller koncert til Dans, siddende publikum, Galashows, Møder & Konferencer etc.

Klik:  http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/frank_sinatra_show_02.htm 

 

 


 

ALPENSPEKTAKEL (Østrig)

Autentisk steming fra Oktoberfest i Østrig. Alpenspektakel gæster Danmark i september - oktober og start november. Vi har en enkelt ledig lørdag, samt hverdage i perioden.

Alpenspektakel har en stor og trofast Fanskare i Danmark, og forstår at forene deres Østrigske musikrødder med danskernes humor, og skabe en forrygende stemning.

Alpenspektakel 4x45 min.

Klik: http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/alpenspektakel.htm 

 

 


 

WALKERS

Torben Lendager & WALKERS i Top Charlie i Parken - perfekt til målgruppen. Leverede et udsnit af deres mange hits: SHALALALALA - LITTLE KITTY - STRIPTEASE osv.

WALKERS engageres til Koncert, Festivals og Fester.

Klik: http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/walkers.htm 

 

 

 

 


DISKOFIL

Giv os DISKO-DASKO!

Med DISKOFIL er man sikker på en Gulvpakker-succes! Disko Lydia & Onkel Finn i front, og dette i flere variationer som: LIGHT - TRIO - GRANDE; altså 3 showkonstellationer, der kan inrettes efter arrangementets størrelse, fra Diskotek og til store Hal-arrangementer.

Klik: http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/diskofil1.htm 

 

 

 


ROSENVILLE & FRONTSEAT - "Mig & Mogensen"

Jørn Rosenville sammen med et af landets bedste og sammentømrede bands FRONTSEAT! Jørn Rosenville er en Gudsbenådet sanger, der favner bredt, fra Country til Dansk Pop. Således er hans CD "Mig & Mogensen" også indspillet i countryens Mekka: Nashville, og er en hyldest til John Mogensen. Desuden har Jørn Rosenville udgivet et album med egne kompositioner: "En Krone er en Krone", og ny EP er på vej efter sommer.

Klik: http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/joern_rosenville__frontseat.htm 

 


SPINNING WHEELS

Et af de mest talentfulde Pop/Rock Bands i Danmark, med "Chapter One" som deres debutalbum. Spinning Wheels har gennem mange år fungeret som coverband til Halfester, men valgte at stå på egne ben, som Koncertband med eget materiale. Deres første mini-Hit "BUM BUM" blev således lagt på rotation på P4 fladen sidste sommer, og gav start til en karriere der kun peger opad!

Klik:  http://www.ttbooking.dk/dk/kategorier/kunstnere/spinning_wheels.htm

 

 

 

 


 

 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail