Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Forside Nyheder Uffe Holm 2013

UFFE HOLM

Det går stærkt, når Uffe Holm er på scenen! Uffe Holm er ustyrlig og leverer altid et hæsblæsende, originalt og meget morsomt show. Og så er det lige meget, om Uffe Holm gør grin de efter hans mening tåbelige mennesker, der fylder medierne, eller om han slår sin klo i en af publikummerne. Og også uden for scenen er der fart på for Holm.

Uffe Holm har været vært i tv-programmerne Styr på dyr, Bluff, Hul i hovedetTV3+ & Stå op, Total BlackOut, og en af de to kommentatorer på den danske udgave af WipeoutKanal 5. Desuden er han tidligere radiovært på The Voice hvor han stod for morgentimerne, og nuværende vært på Pokerradio.dk [1]

Han har som gæst blandt andet medvirket i Casper og Mandrilaftalen, Det modsatte køn, Supersælgerne, Banjos likørstue, Dolph og Wulff, P.I.S., Gu' ske lov du kom, Rent fup, Hjerteflimmer og De fantastiske 5.

Desuden har han medvirket i diverse stand-up shows som Stand-up.dk og Talegaver til børn.

På scenen er en barnlig undertone et af hans kendetegn, og han har blandt andet udgivet The Uffe Holm Show og The Uffe Holm Show 2.

I april 2007 var han på en turné med sit nye show Flashback, som siden er udgivet på dvd. I foråret 2009 startede Uffe Holm sin turné med sit 4. one man comedy show i form af "The Uffe Holm Show 3", som også er udgivet på dvd. The Uffe Holm 3 er afslutningen på trilogien "The Uffe Holm Show".

Uffe Holm kan få liv i selv det sløveste publikum. På trods af sin unge alder kan han de kneb, som får alle tilskuerne helt frem på stolekanten og til tider endda et par centimeter mere. Holm er en energibombe, der er væsentligt mere opkvikkende end kunstige stimulanser.

Uffe Holm booking

TT Booking & Management – 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail