Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev Bamses Venner Tribute

Bamse Tribute
  

Bookingforespørgsel


 

BAMSE TRIBUTE

...DE FEDESTE SANGE

Flemming "Bamses" Jørgensens alt for tidlige død i 2011 har efterladt Danmark, og ikke mindst danske festarrangører med et stort dilemma, - Skal vi aldrig opleve et halbal med alle de fede bamsesange mere?

Og svaret er jo næsten givet på forhånd, nu du har fundet vores hjemmeside ! For selvfølgelig skal ingen snydes for de dejlige sange som Bamses Venner har turneret rundt med i en menneskealder.

Bamses stemme var unik - basta ! Men vi kommer tæt på originallyden og mener selv vi har de rigtige forudsætninger for at gøre det, dels fordi vi alle holder af musikken, og dels fordi at:

Vores forsanger, Carsten Hammer, sang Bamses sange fra han faktisk kunne synge noget som helst, og indspillede allerede i 1981 de første Bamses Venner sange på Kassettebånd. Han og bandet "Hjemmesløjd" turnerede dengang rundt til Danmarks byfester, og spillede Bamses sange, faktisk så godt at Carsten, i en alder af 12 år, blev inviteret til at synge sammen med Bamse og Vennerne til et kæmpe sommerarrangement i Botanisk Have, inde midt i Aarhus. Nummeret var "Kirsebær i håret", og det blev leveret i skøn forening med mesteren selv, til stor begejstring for de mange tilhørere.

 

BAMSE TRIBUTE Booking

TT Booking & Management – 7070 1077

 

  
Musik
Børn/Show & Stand-Up
Foredrag


TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail