Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev KAKA

Lil Kaka
  

Bookingforespørgsel


 

KAKA

 

Kaka er Danmarks nyeste up-and-coming dancehall stjerne. Kaka brugte al sin tid som barn på at høre musik og som 10-årig skrev han sin første sang. Han har været med i Youngblood Sound i en årrække, og har senest allieret sig med Donkey Sound. Kaka er godt i gang med at erobre Danmark med sit karakteristiske flow, hans positive energi, smittende smil og legende lette tilgang til livet.

I 2007 fik Kaka sin debut på musikscenen, live og på nettet med diverse stærkt populære YouTube klip, siden da har forventningerne været høje. Han har samarbejdet med flere velkendte artister før han valgte at gå solo. I 2011 udkom Wafandes første single 'Gi' Mig Et Smil' som blev den sommers helt store hit, og hvor Kaka var gæstevokalist.

Stor efterspørgsel på Kakas navn i undergrunden varslede at et nyt talent snart ville komme frem til overfladen. 2011 blev året hvor Danmark rigtig fik øjnene op for den nye stjerne. Det var også året hvor Kaka havde sin første solo udgivelse 'Mere Energi' som en del af Pharfar og Fresh-I's Alis Riddim.

I slutningen af maj 2012 udkom Kaka's første rigtige single 'Bang Bang (Reggaejam)', som første udgivelse på Donkey Recs! Sangen blev super godt modtaget og blev straks Ugens Uundgåelige på P3, MAMAs kæledægge på DR Mama og MTV Fresh (powerplay) og steg højt på streaming og download listerne.

 

Lil Kaka booking

TT Booking & Management 7070 1077

  
Musik
Børn/Show & Stand-Up
Foredrag


TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail