Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev Kandis

Kandis

Kandis er igen superaktuelle med deres nye CD med titlen KANDIS "14".

Så har de gjort det endnu engang de gode Kandis drenge , de har været i studie og indspillet endnu en cd med 16 super glade og ikke mindst dansevenlige sange. Et helt kanon album, som indeholder tekster og musik med alt der rør sig i tiden. Der er sneget sig en enkelt tysk melodi ind. Kandis fortolkning af DJ Ötzi 'Ich Fange Nie Mehr Was An Einem Sonntag An' som følger stilen op fra Kandis to seneste tysk inspirerede succeser 'Hotel Himmel' og 'Det' Dit Navn'. 'Vores publikum har taget rigtig godt imod den nye tyske stil vi har lavet en sang af på de seneste to udgivelser – det har været en god fornyelse og et frisk pust. Jeg tror faktisk at 'Det´ Dit Navn' er blevet et lige så stort hit for os, som 'En Lille Ring Af Guld'. Vi spiller den 2 – 3 gange hver aften og folk får ikke nok af den' siger Johnny Hansen – populær forsanger i Kandis.

De 4 gutter har som altid travlt på landevejene. Massere af jobs i hele Norden. Senest i Malung på Sveriges største Dansegalla. Her har Kandis optrådt de sidste 10 år med stor succes og i år med publikumsrekord. En anden af sommeren store oplevelser, har været Dansktopfestivalen i Hedensted med flere tusinde gæster og ligeledes at optræde i Parken, København til TV2's store TOP CHARLIE fest. Her var over 10.000 mennesker samlet for at hylde dansktoppens elite. Overalt hvor Kandis optræder, oplever de et begejstret danseglad publikum og masser af fans, der elsker deres dejlige musik. Nu skal de så rundt på deres store turné og præsentere de mange nye sange for publikum, der er masser af store spændende arrangementer i vente rundt om i hele Danmark og i Norge og Sverige til næste år.

Kandis 14 er fyldt med masser af super gode melodier og sange, hvoraf flere har stort hit potentiale.

Trackliste på Kandis 14 er:

Zumba * En Lørdag Nat I København * Cheerio * En Pakket Taske * Du Betyder Mere End Du Tror * X-Factor * Hallo – Ikke Nu * Himlen Græder For Dig * Ta' Det Næste Fly Hjem * Sweet Señorita * Et Såret Hjerte * Langt Ud I Det Blå * Gi' Mig Et Knus * Mit Yndlingssted * Chery 66 * Ich Fange Nie Mehr Was An Einem Sonntag An *

Kandis Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail