Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev Nyhedsbrev Januar 2012

DJ Miss Roxx (Belgien)

Miss Roxx blev først kendt som Model. Fotograferet af de bedste fotografer, poseret for prestigefyldte magasiner, kataloger og Blade. Hun er en af de meget få belgiske piger der blev udvalgt til ”PLAYMATE” af det berømte Playboy Magazine, og blandt de 100 smukkeste PLAYMATES i Tyskland!

Men en anden lidenskab blev født - DJ!

Siden 2006 har hun sat ild i Dansegulvet over hele verden, med hendes fantastiske mix, og blev hurtigt internationale anerkendt deejay, der konstant modtager anmodning fra de mest ekstravagante klubber fra hele verden, Rusland til Brasilien via Schweiz, Østrig, Singapore, Slovakiet, Tyskland, Italien, Luxembourg, Tunesien, Marokko, Frankrig, Belgien, Bahrain og Monaco for at nævne nogle få.
Hun spillede i de mest berømte klubber rundt om i verden, såsom Pacha (Moskva) og Loft Club (Luzern).

Ud over shows i klubber, bliver hun også inviteret til at spille i de mest prestigefyldte begivenheder, som Fashion TV, og Royal Gala i Monaco. Hendes evner og glamourøse stil, betager alle.

DJ Miss Roxx er Smuk, men ikke kun! Teknisk og musikalsk begavet, imponerer hun med eksplosive Mix. Medrivende og overraskende, og hendes 1. prioritet er at behage sit publikum, som hun kan lide at være tæt.

Hendes egen tracks og remixes giver hende plads til at være anderledes og genererer en fantastisk energi.

Men Miss Roxx stopper ikke her, hun er den officielle DJane af TV Show''Bienvenue Chez Cauet''sendt på NRJ12.

Miss Roxx kommer med en masse overraskelser i år! Og nu også i Danmark.

Glæd Dig - hun er en af de stigende DJ stjerner i nattelivet.

TT Booking&Management– 7070 1077


Sangeren BJARNE LANGHOFF fra Kopibandet GREASED LIGHTNING er med i TV Sangkonkurrencen ”VOICE – Danmarks Største Stemme”!

GREASED LIGHTNING – ALLSTARS DELUXE Kor & Orkester

Grease er filmen om 50’ernes rock’n’roll, om energien, kejtetheden, tøjet, moralen og den larmende musik, der mere end noget andet kendetegner perioden. Forelskelsen mellem den læderjakkeklædte Danny Zuko og den pæne, søde og unge pige, Sandy Dumbrowski på Rydell High School danner baggrunden for en perle­række af smit­tende sange og dansenumre. Sandy indser til sidst, at dydens sti ikke er særlig morsom, og at det er meget sjovere at være som de andre. Nostalgien ved 50’erne og problemstillingerne mellem de unge er stadig aktuel, og Grease henvender sig til såvel unge mennesker som til dem, der selv var unge i 50’erne.”

KopibandetALLSTARS DELUXEer på vejen med deres bud på de bedste numre fra filmene GREASE & DIRTY DANCING, og dansegulvet pakker totalt, når folk skråler med på de kendte og elskede sange.

TT Booking&Management– 7070 1077


 

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail