Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev Ung Fest Sommer 2013

ItaloBrothers

ItaloBrothers har modtaget guldplade for "Stamp on the Ground"

Italobrothers er med Mathias Metten på vokal. ItaloBrothers stammer, til trods for det italiensk klingende navn, fra Tyskland. Stilen er Italo-dance med et svagt crossover til handz up stilen.

Italobrothers slog for alvor igennem i 2007 hvor de udgav megahittet "Colours of the Rainbow", et nummer som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de "Moonlight Shadow" på gaden, et remake af Mike Oldfield klassikeren tilbage fra 1983, dette remake nåede ligeledes stor anerkendelse på dansegulve over hele Europa. Hits som "Counting Down The Days"", "Where Are You Now" fulgte trop og gjorde kunsten efter.

I 2009 releasede ItaloBrothers monsterhittet "Stamp On The Ground", som med sine 150 bpm, flår dansegulvene op alle vegne. Den er røget nr. 1 på flere charts, også på div. Radiocharts som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne.

I 2010 sendte de således endnu et monsterhit i "Love is on fire" på gaden og folk var begejstrede med det samme....

I jan. 2011 kom så hitsinglen "Radio Hardcore" og det længe ventede album "STAMP" releases i DK 07 feb. 2011.......

I Juni 2011 kom så igen igen et hit i form af singlen "Crying in the Rain".

I 2011 kom ligeledes hitsinglen "Boom".

I 2012 blev singlen "My Life Is A Party" releaset der bl.a strøg til tops som nr.1 på RadioABC Top 50.

Det er også blevet til et hav af remixes, af bla. Cascada, Manian, Floorfilla, Rob Mayth, Dan Winter m.fl. Når Italobrothers laver deres "New Voc remixes" nøjes de ikke kun med at remixe selve nummeret, de ligger også en ny spændende vokal på, indsunget af bandets forsanger, Mathias.

Snyd ikke jer selv for en aften, spækket med tonsvis af kæmpe rykkehits. Der skal for alvor bides til bolle, når Italobrothers river dansegulvet fra hinanden.

"Stamp On The Ground.....JUMP! JUMP! JUMP! JUMP!"

"Love is on fire"....the dancefloor is burning......

"Tune in...this is Radio Harcore..........

DISKOFIL

DISKOFIL - 90'er dance med Danmarks største popsucces i skarp konkurrence med AQUA! Dette efterår har DISKOFIL besøgt diskoteker landet over for at "lodde stemningen" blandt de unge danskere - og ganske som ventet med kæmpesucces! Dette afføder naturligvis en tur til næste sommer, hvor DISKOFIL vil være klar til Festival, By & Sommerfester i alle afkroge af Danmark.

DISKOFIL leverer et hårdtpumpet powershow med alt det bedste fra deres enorme HIT-katalog, og står i stærkeste opstilling på scenen med DISKO LYDIA - ONKEL FINN - PORNO BENT - DANSEPIGEN TIINA - og TANGO TAGE!

Diskofil startede i 1994, ifølge dem selv fordi de var trætte af "stramme cowboybukser og fedtet hår", og havde lyst til at lave noget sjovt. Det endte ud i nye udgaver af gamle danske sange - alt fra Tommy Seebachs "Krøller eller ej" til C.V. Jørgensens "Costa del Sol". Senere fulgte sange bandet selv skrev. Første koncert blev holdt ved et beachparty i Øster Hurup (Jylland), som opvarmning for Whigfield. Whigfields pladeselskab kunne lide hvad de så, og tog imod Diskofil.

I 1999 blev de Grammynomineret i kategorien "Årets Danske Entertainment Udgivelse" for albummet "En Kødrand Af Klassikere". Og så deltog de lige i TV3s program "Fangerne På Fortet" og opvarmede for Tina Turner, på Kolding Stadion.

I 1997 tog frontkvinde Disko Lydia til Sverige for at læse på Malmö Musical Academy - Boogie Jutta tog over, og medvirkede på de næste tre albums - "Friture", "Diskount" og "Eldorado" - men Lydia vendte tilbage da "DiskoVielenDank" blev udgivet i 2001. "DiskoVielenDank" var ment som det sidste album fra Diskofil nogensinde, men i 2005 udkom "Opkog" - en CD/DVD med nye og gamle sange + diverse videoklip, og de tog på tour igen.

DISKOFIL - YOU'LL LOVE IT!

DJ SASH!

DJ SASH! Det er vel nærmest overflødigt her at komme med en liste af de mange mange hits DJ SASH! har leveret de sidste mange år men her er alligevel en lille reminder.

Encore Une fois

Ecuador

Stay

La Primavera

Adelante

Colour The World

Mysterious Times

Move Mania

m.m.fl.

Der er dømt party time på den helt igennem fede måde når DJ SASH! går på scenen rundt om i hele verden med sit meget liveprægede dj act. og nu er turen også kommet til Danmark .

Som nævnt er der nyt album på gaden med alle de mange store hits og ikke mindst den spritnye 2007 version af "Ecuador" et superværk igen af DJ SASH! – så glæd jer for det er for fedt. Også "Mysterious Times" er nu i 2008 version.

13 okt. 2008. kom så singlen "Raindrops" SASH! Feat. Stunt, og den single blev anmeldt med 5 $ ud af 5 mulige, verdensklasse skrev man bl.a.

I foråret 2010 kom endnu en helt ny single fra DJ SASH! Feat. Jessy med "All is love".

Senest I 2011 blev singlen "Mirror Mirror" releaset....med en lækker vocal blev der dømt hit hit igen igen...

I nov. 2012 har DJ SASH! så released et nyt album... "Life is a Beach".

DJ SASH! har remixet et hav af store hits for andre kunstnere, det ville føre for vidt at skulle nævne alle her.

Kom og oplev stemningen med DJ SASH! i pulten, her er man sikker på den ultimative fest.

ItaloBrothers - DISKOFIL - DJ SASH Booking

TT Booking & Management - 7070 1077

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail