Forside Om TT Booking Kontakt Priser Forespørgsel Nyhedsbrev Søg kunstner
Alfabetisk indeks Sitemap

Du er her: Home Nyhedsbrev WALKERS 50th ANNIVERSARY

WALKERS 50 ANNIVERSARY


Walkers er det danske band, der fik deres store gennembrud i glam rock-perioden i halvfjerdserne.

Orkestret bestod af Torben Lendager (sang), Poul Dehnhardt (trommer), Jan Kanstrup Hansen (bas) og Gert Michelsen (guitar).


Walkers debuterede i ungdomsklubben på Smørumvej i Brønshøj i 1968 og udgav sin første plade året efter - singlen Bang-Shang-A-Lang.

Blandt gruppens største singlepladehits kan nævnes: Marry Me, Sunshine, Fire, Little Kitty, Striptease og Forever together. Sha-la-la-la-la er gruppens største hit - og siden hen et verdenshit med Vengaboys. Under gruppens storhedstid i begyndelsen af halvfjerdserne blev især Torben Lendager et stort idol for skolepiger. Ofte var hans hjem under belejring af håbefulde unge piger.

Stort set alle gruppens sange blev skrevet af Torben Lendager og Poul Dehnhardt. Poul er desværre ikke blandt os mere.

Walkers opløstes da glam rock-perioden ebbede ud i 1977. Torben Lendager fortsatte i musikbranchen og har skrevet en række dansktop- samt Melodi Grand Prix sange sidenhen (Kære lille mormor, Hallo, Hallo m.fl.). Poul Dehnhardt fortsatte en tid i bandet Boulevard.


Walkers gendannedes for en kort bemærkning i 1991, og på mere fast basis fra 2000, dog uden Jan Hansen. I juni 2006 stoppede Gert Michelsen i bandet.


Walkers gendannedes imidlertid i 2009 med Torben Lendager og Poul Dehnhardt til en 40. års jubilæums party tour, og den overvældende succes er nu fortløbende, med koncerter over hele Danmark. Poul Dehnhardt forlod bandet i 2014, og Torben Lendager har i dag således et helt nyt Walkers.

2019 er således 50 årets for bandets start, og her skal vi fejre en af Danmarks bedste sangskrivere Torben Lendager, og det nye WALKERS, når de kommer på tour i hele 2019 - YEAHH!

TT Booking & Management · Floes Engbakkevej 7 · 8960 Randers SØ · Tlf. 70 70 10 77 · Mail